social

/VIDEO/ Drumețiile lupilor continuă. Artiștii au împărțit emoții și daruri la Leova și Anenii Noi

11 ianuarie 2022, ora 23:15
Distribuie:

Lupii din band-ul lui Alex Calancea continuă să spună povești de iarnă și să colinde o mulțime de localități din țară. La bordul unui microbuz, artiștii susțin spectacole în fața copiilor sau a vârstnicilor, aducând mai multă voie bună și zâmbete. Nu vin nu mâna goală, ci încărcați de daruri, dintre cele mai necesare centrelor de bătrâni și pentru grădinițe. Drumețiile Lupilor vor culmina cu un superconcert, pe care-l vor susține vineri, într-o locație de poveste - Cetatea Sorocii.

Lupii lui Calancea au evoluat pe o scenă improvizată în fața primăriei comunei Calfa din raionul Anenii Noi. Publicul a fost, în mare parte, copiii de la grădinița din localitate, care au întins hore și s-au minunat de personajele din folclor, în care s-au deghizat artiștii. 

Trupa a venit încărcată cu daruri. Interpreții au împărțit electrocasnice, cum ar fi o mașină de spălat, de uscat, fier de călcat și altele, atât de necesare pentru colectivele de bătrâni din localitate. 

Un alt popas artiștii l-au făcut la casa de bătrâni din Leova. 

Dornici de muzică bună, spectatorii s-au ridicat în picioare și i-au răsplătit cu aplauze pe artiști. 

Lupii lui Calancea s-au avântat în Drumeții, începând cu 28 decembrie, timp în care au vizitat mai multe localități din țară și au răspândit „Povestea de iarnă” prin muzică și daruri. Interpreții au vizitat mai multe localități din Sudul și Nordul Moldovei: centre de plasament pentru persoane vârstnice și cu dizabilități, case pentru copii, persoane cu venituri modeste. Proiectul caritabil „Povestea de iarnă” va culmina cu un concert grandios în data de 14 ianuarie, când este marcat Sfântul Vasile, cu începere de la ora 18:00, la Cetatea Soroca.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram