comerciale

/VIDEO/ Fac oamenii fericiți! Pentru al doilea an, Fațade 3D și Red Construct renovează casa și curtea unei familii social - vulnerabile

31 decembrie 2021, ora 07:00
Distribuie:

A dărui înseamnă a face oamenii fericiți. Pentru al doilea an consecutiv, compania Fațade 3D și Red Construct renovează casa și curtea unei familii social-vulnerabile din Moldova, în cadrul proiectului social ”Casă Nouă de Crăciun”. 

Cei 6 copii ai Tatianei și ai lui Mihai din s. Cornești, r-nul Hâncești se bucură la propriu de casa lor cu fațadă nouă, acoperiș nou, uși și ferestre noi, pavaj în curte și gard nou. Pentru că ne pasă și pentru că ne place să fim alături de oameni!

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram