social

/VIDEO/ Forfotă la piață! Oamenii și-au făcut plinul de cumpărături pentru masa de Revelion

31 decembrie 2021, ora 19:53
Distribuie:

Cei care au lăsat cumpărăturile pe ultima sută de metri au trebuit să înfrunte îmbulzeala și rândurile. Prin magazine și prin piețe, oamenii procurau alimente sau cadouri pentru persoanele drage. Nelipsite, de pe mesele moldovenilor, vor fi bucatele tradiționale: sarmalele, răcitura și pârjoalele. 

În ultima zi din an, chiar din primele ore ale dimineții, la Piața Centrală mișunau o mulțime de oameni. Toți se grăbeau să cumpere toate cele necesare, pentru masa de Revelion, care și în acest an va fi plină cu bucate tradiționale.

Pe ultima sută de metri, a fost lăsată și procurarea cadourilor.

Oamenii spun că se străduiesc să cumpere de toate câte puțin, deoarece prețurile le frig buzunarele.

Și pentru că acest an nu a fost doar lapte și miere, acum, pe final, oamenii caută să-l îndulcească. Printre cele mai solicitate produse au fost fructele și torturile.

În timp ce unii procurau de-ale gurii, alții erau în căutarea săniilor. Pe domnul Mihail l-am întâlnit astăzi la piață în timp ce-i cumpăra nepotului său o săniuță.

Comercianții ne-au spus că zăpada le-a rotunjit veniturile. În câteva zile, au reușit să vândă aproape tot ce aveau în depozite. Prețul unui sănii începe de la 400 de lei și ajunge până la 550 de lei. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram