social

/VIDEO/ Frământă noroiul de ani de zile! Drumul spre casele oamenilor din Vatra, o adevărată provocare

05 ianuarie 2022, ora 22:40
Distribuie:

Frământă noroiul de ani de zile și folosesc încălțăminte de schimb, pentru a putea ajunge până la drumul principal. Se întâmplă chiar în coastele capitalei, la Vatra. Sătenii, care tot așteaptă să se construiască un drum modern și pe la ei prin mahala, se plâng că drumul de acces către casele lor este o adevărată provocare pe timp de iarnă, dar și după orice ploaie. Oamenii spun că s-au adresat de mai multe ori la administrația locală, însă problema a rămas nerezolvată. De cealaltă parte, primarul de la Vatra s-a arătat deranjat de prezența echipei noastre la primărie și a refuzat să ofere un comentariu la cameră.

După ce s-a topit zăpada, mai multe drumuri din Vatra, o suburbie a capitalei, s-au înfundat și s-au transformat în adevărate curse cu obstacole pentru localnici. Supărați și sătui să se mai împotmolească prin noroi, oamenii au postat filmulețe pe rețelele de socializare în speranța că vor fi auziți. Această femeie colectează datele de la contoarele de gaz. Ea se plânge că, de trei ani, frământă glodul în lung și în lat, iar situația nu are semne să se schimbe. 

Femeia spune că, pentru a-și îndeplini obligațiunile de serviciu, uneori își roagă soțul s-o ajute.

În unele locuri, noroiul ajunge până la gleznă. Oamenii care locuiesc în zonă trebuie să facă adevărate acrobații ca să treacă printre gropi. Iar șoferii își pot lua doza de offroad până ajung acasă.

Oamenii cer autorităților să se implice și să construiască drumurile măcar în variantă albă.

Primarul din Vatra, Denis Danila, s-a arătat deranjat de prezența echipei noastre de filmare la primărie și a refuzat să ofere un comentariu la cameră. Acesta a cerut să-i prezentăm numele și prenumele persoanelor intervievate, dar și pe ce adresă locuiesc, altfel el nu răspunde la întrebări.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram