social

/VIDEO/ Îmbulzeală la un laborator privat, pentru un test la COVID - 19. Oamenii au așteptat ore în șir!

01 ianuarie 2022, ora 20:25
Distribuie:

Îmbulzeală și gălăgie nemaipomenită a fost astăzi la un laborator privat de testare rapidă la COVID -19. Oamenii au stat în rând ore în șir, după ce angajații companiei ar fi programat zeci de persoane la aceeași oră. 

„La fiecare cinci minute sunt programați câte 20 de oameni. Asta e situația și nu mai vorbesc de distanță socială. Care distanță, este o singură persoană din partea companiei. Este iresponsabilitate totală”.

Aceste imagini au fost surprinse la un laborator privat de testare rapidă din centrul Capitalei. Oamenilor le-a crăpat răbdarea, după ce au venit la ora programată, dar s-au pomenit într-o situație incertă. La aceeași oră erau fixați alți doritori. Așa că în sală, s-au format cozi imense, iar explicații nu au avut de la cine să ceară, ne-au spus ei. Am încercat să obținem un comentariu de la compania care efectuează testele rapide, dar astăzi nimeni nu ne-a răspuns la telefon. 


 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram