social

/VIDEO/ Înspăimântător! 15 șerpi au fost găsiți în subsolul grădiniței din Cucoara, raionul Cahul

11 ianuarie 2022, ora 12:20
Distribuie:

15 șerpi au fost găsiți și scoși de către pompieri din subsolul grădiniței din localitatea Cucoara, raionul Cahul. Totul s-a întâmplat luni, 10 ianuarie, după ce salavatorii au fost informați că mai mulți șerpi au invadat subsolului unei grădinițe.

Prin urmare, au fost trimise două echipe de pompieri care fiind echipați corespunzător au scos reptilele din subsolul dat și le-au transportat la detașament, de unde ulterior aceștia vor fi  preluați de responsabili de la Institutul de Zoologie  din municipiul Chișinău. 

Specialiștii au stabilit că reptilele nu sunt veninoase și nu reprezintă pericol, însă aflarea acestora trebuie să fie într-un habitat special amenajat sau în libertate.

 În cazuri similare oamenii sunt rugați să nu intervină de unii singuri, dar să solicite asistența specialiștilor prin intermediul Serviciului 112.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram