social

/VIDEO/ Lupii lui Calancea au pornit în drumeții! Au făcut spectacol la un centru de plasament și o casă pentru copii

03 ianuarie 2022, ora 22:23
Distribuie:

După ce au încântat inimile moldovenilor veniți la cele două concerte de excepție, date cu ocazia Crăciunului pe stil nou, Lupii lui Alex Calancea au pornit în drumeții. Artiștii au făcut spectacol la centrul de plasament pentru bătrâni și persoane cu dizabilități de la Basarabeasca, dar și la casa pentru copii cu nevoi speciale din Orhei. Beneficiarii au avut parte de muzică, voie bună și, nu în ultimul rând, cadouri.

Primul popas l-au făcut în Sudul țării, la centrul de plasament pentru bătrâni și persoane cu dizabilități din localitatea Sadaclia, raionul Basarabeasca, acolo unde își duc traiul 16 oameni. Printre ei se numără și doamna Raisa Topală, din satul Abaclia, care de ceva timp este adăpostită în acest centru. Femeia a rămas impresionată de concertul Lupilor și spune că beneficiarii instituției rareori au parte de astfel de momente. 

De un concert deosebit au avut parte și copiii cu nevoi speciale de la centrul de plasament din Orhei. Aceștia au fost urați, iar sala festivă a instituție s-a umplut de emoții pozitive și voie bună. Ba mai mult, copiii de aici au avut parte și de cadouri.

Drumețiile Lupilor nu se încheie aici. Artiștii vor vizita și alte instituții, în care sunt cazate persoane defavorizate, pentru a aduce magia sărbătorilor de iarnă și căldura mai aproape de ele. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram