social

/VIDEO/ Maia Sandu și-a făcut doza booster de vaccin împotriva COVID - 19. Ce ser și-a administrat șefa statului

03 ianuarie 2022, ora 10:30
Distribuie:

Președinta Republicii Moldova și-a făcut în această dimineață doza booster de vaccin împotriva COVID - 19. După ce s-a vaccinat cu două doze de Astrazeneca, șefa statului și-a administrat în fața camerelor de luat vederi ser de la Pfizer. 

„Mi-am făcut a treia doză de vaccin în primul rând pentru că sunt îngrijorată de evoluția pandemică la nivel de glob, am văzut cu toții tulpina Omicron, care se răspândește foarte repede. Valul următor foarte curând va ajunge și în Republica Moldova, din păcate, pentru că se răspândește atât de repede, este tare important să ne protejăm prin a ne vaccina”, a declarat președinta țării după ce s-a vaccinat cu doza a treia. 

Totodată, șefa statului i-a îndemnat pe cetățenii care nu s-au vaccinat până acum, să o facă, iar pe cei care și-au făcut primele două doze, să și-o pună și pe a treia. 

„Nu știu câți oameni trebuie să mai moară, să se îmbolnăvească grav ca toată lumea să realizeze cât este de importantă vaccinarea și cât de gravă este această pandemie. Cei care și-au făcut două doze și au trecut șase luni, iar perioada le permite pentru Pfizer, să își facă a treia a treia doză”, a menționat Maia Sandu. 

În Republica Moldova, campania de vaccinare împotriva COVID - 19 a început în martie anul trecut. De atunci, aproape un milion de moldoveni și-au făcut două doze de vaccin împotriva noului coronavirus. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram