politic

/VIDEO/ Mesajul de felicitare cu ocazia Anului Nou al președintei Maia Sandu. „Să găsim timp și să ne bucurăm pentru fiecare zi trăită”

31 decembrie 2021, ora 22:20
Distribuie:

Președinta Republicii Moldova a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia Anului Nou, pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook. Șefa statului a spus despre anul care se încheie că a fost unul complicat, dar bun și a dat asigurări că în anul 2022, autoritățile vor continua proiectul de reconstruire a țării. 

„Dragi prieteni, 2021 a fost un an complicat, dar și un an bun. A fost un an al schimbărilor și al provocărilor, un an în care cetățenii țării noastre au demonstrat rezistență, maturitate și înțelepciune, un an în care oamenii au redevenit stăpâni în țara lor”, a spus Maia Sandu.

„În 2022 vom continua proiectul de reconstruire a țării. Renovarea casei noastre, Republica Moldova, necesită multă muncă, în toate domeniile, și trebuie să o clădim pe un fundament de încredere. Nu va fi ușor, nu va fi atât de repede cum ne dorim, dar lucrând cot la cot, vom reuși să construim împreună casa în care să ne trăim atât noi, cât și copiii noștri, clipele de bucurie”, a mai menționat președinta.

„În mijlocul schimbărilor și provocărilor, să găsim timp și să ne bucurăm pentru fiecare zi trăită. Fericirea, dragostea există. Și sunt lângă noi și în noi. În lucruri simple, în cuvinte care să îi mângâie pe cei de alături sau de departe, în bunul-simț, în munca făcută cu responsabilitate, în grija și micile gesturi de atenție față de oameni. З новим роком! С Новым Годом! Yeni Yıllan! Честита Нова Година! Bute Barșendi! La mulți ani, Republica Moldova! Un an bun!”, a adăugat șefa statului, Maia Sandu. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram