/VIDEO/ O tânără de 19 ani, prinsă beată la volan. Se deplasa haotic pe străzile capitalei

29 decembrie 2021, ora 12:19
Distribuie:

O tânără de 19 ani din capitală a fost surprinsă în stare de ebrietate la volan. Aceasta riscă să rămână fără permisul de conducere.

Agenții de patrulare au observat automobilul care  ce se deplasa haotic pe străzile capitalei la primele ore ale dimineții. Șoferul imediat a fost somat să oprească automobilul.

La volan se afla o tânăra de 19 ani, domiciliată în Chișinău, care vizibil era în stare de ebrietate. Aceasta a fost condusă la Dispensarul narcologic  și supusă testării alcoolscopice. Rezultatul a arătat 0,83 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Mașina a fost dusă la parcarea cu plată, iar șoferița este documentată penal pentru „conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat”.

Conform legislației, conducătorul auto riscă muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport, sancțiunea fiind aplicată de către instanța de judecată.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram