social

/VIDEO/ Primarul general al Capitalei lansează Mișcarea Alternativă Națională. Ion Ceban a făcut anunțul în această dimineață

30 decembrie 2021, ora 10:37
Distribuie:

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban a făcut anunțul. Socialistul anunță că lansează Mișcarea Alternativă Națională.

„Ideea îmi aparține, iar echipa îmi este alături, care vor fi pașii voi anunța ulterior. Toți așteaptă o alternativă, care să-i unească pe toți, care să aibă grijă de oameni. Nu pot rămâne indiferent și-mi pasă de ceea ce se întâmplă”, a declarat Ceban în cadrul unei conferințe de presă.   

Primarul Chișinăului  nu a oferit alte detalii despre noua sa Mișcare, însă, a promis că, începând cu anul viitor, vor fi implementate „mai multe proiecte”. Laudele la adresa activității și echipei sale au curs gârlă.

„Timp de 2 ani, Chișinăul s-a dezvoltat.  Sunt mândru pentru că orașul Chișinău a devenit exemplu că se poate reuși și cetățenii acestei țări pot să fie mândri de locul unde trăiesc.  Chișinăul va continua să se dezvolte în ciuda multiplelor blocaje create la nivel central. Am cea mai tânără echipă și cea mai profesionistă”, s-a lăudat Ceban.

De cealaltă parte, guvernarea PAS a fost acuzată de toate relele.

„La nivel central, astăzi, este un adevărat dezastru. Lipsă totală de viziune, abordare, lipsă de proiecte, nu sunt oameni competenți. În schimb, avem minciuni, informații ascunse, lipsă de respect pentru mass-media, show-uri zilnice. În urma înscăunării acestei guvernări, ne-am ales cu majorarea prețului la gaz, achiziții mari tăinuite, creșterea salariilor funcționarilor publici. Mai proastă guvernare Republica Moldova nu a avut niciodată. Am avut oligarhi, corupți, dar așa proastă - nu”, a declarat Ceban.

Primarul general al capitalei a promis să vină ulterior cu detalii referitoare la noua sa Mișcare.  

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram