/VIDEO/ Șofer moldovean, cercetat pentru trafic de migranți în România. A fost prins la vamă cu patru cetățeni străini ascunși în mașină

07 ianuarie 2022, ora 16:29
Distribuie:

Un șofer moldovean a fost reținut de vameșii români în timp ce încerca să tracă vama spre Ungaria. Polițiștii de frontieră bihoreni, au depistat patru cetățeni din Siria și Turcia, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Cei patru migranți erau ascunși într-un mijloc de transport cu un compartiment special amenajat în acest sens. Șoferul moldovean a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru infracțiunea de trafic de migranți.

Unitatea de transport a fost reținută, ieri, în jurul orei 01:40, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș II.  În microbuzul, care este înmatriculat în Cehia, se aflau patru persoane - un cetățean moldovean, în calitate de șofer al autovehiculului și alți trei conaționali, care au declarat că merg în Olanda.

În urma efectuării controlului amănunțit al mijlocului de transport, au fost descoperiți patru bărbați străini, care erau ascunși într-un loc special amenajat, în partea din spate a banchetei.

Șoferul autovehiculului, un moldovean  în vârstă de 37 de ani, a declarat că i-a preluat pe cei patru cetățeni străini din România  și intenționa să îi lase în Germania, în drumul spre destinația lui, contra unei sume de bani.

 

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram