social

/VIDEO/ TikTokerul care a bătut cu bestialitate un tânăr la Ciocana, trimis în arest preventiv. Va sta 30 de zile la Penitenciarul 13

05 ianuarie 2022, ora 18:51
Distribuie:

A fost trimis după gratii TikTokerul care a bătut cu bestialitate un tânăr într-un club de noapte din sectorul Ciocana al capitalei. Agresorul va petrece următoarele 30 de zile la Penitenciarul numărul 13. Decizia a fost pronunțată de Judecătoria Chișinău sediul Ciocana. 

„I se incriminează doua capete de acuzare huliganism, articolul 287 aliniatul 1 cod penal și articolul 152 aliniatul doi litera C prim și F din codul penal. - Ce probe aveți la dosar?- Suficiente probe pe care se întemeiază bănuiala rezonabilă . -Se cunoaște care este cauza confilctului? - Sunt date care țin de secretul anchetei", a spus procurorul Ion Sprânceană 

După ce a fost reținut pentru 72 de ore, agresorul a fost escortat, astăzi, în fața magistraților de la Judecătoria Chișinău sediul Ciocana. Tânărul a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor. 

La sfârșitul săptămânii trecute, blogger-ul, în vârstă de 29 de ani, a bătut cu bestialitate un bărbat, pe scările unui club de noapte din capitală. 

Ca urmare, victima, în vârstă de 30 de ani, a ajuns la spital cu diferite traumatisme. Imagini cu scenele violente au fost publicate pe rețelele de socializare și au stârnit reacția societății.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram