timp liber

/VIDEO/ Urare deosebită de la Poliția de Frontieră. „Dați-ne salariul măcar ca la vamă”

01 ianuarie 2022, ora 20:17
Distribuie:

S-au pornit cu plugușorul în seara de Revelion și angajații Poliției de Frontieră. Acompaniați de instrumentiști, polițiștii i-au urat de sănătate, belșug și prosperitate. N-au uitat nici de conducere pentru care au compus versuri alese. În felicitare, au strecurat și o dorință - salarii mai mari, măcar ca la vameși, au spus ei.

Mai în glumă, mai în serios angajații îl roagă pe ministrul Finanțelor să le mărească  și salariile. 

„Domn ministru, măcar un pic după Anul Nou salariul se va majora?! Nu vrem mult, măcar un pic ceva și după hotare nu vom mai pleca.  Luați-ne un pic în seamă și dați-ne salariul măcar ca la vamă.”

Cu un mesaj de felicitare a venit la miezul nopții și șeful Poliției de Frontieră, care se afla la punctul de trecere Pervomaisc-Cuciurgan. De Revelion, în punctele de trecere a frontierei de stat au fost înregistrate peste 18 000 de  traversări ale călătorilor.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram