/VIDEO/ Urmărire ca în filme pe străzile capitalei. Un penal în căutare a încăput pe mâna poliției pentru depășire de viteză

12 ianuarie 2022, ora 12:47
Distribuie:

Urmărire ca în filme pe străzile capitalei. S-a întâmplat noaptea trecută. Agenții de patrulare l-au urmărit minute în șir pe vitezoman. Când a înțeles că nu mai scapă, a oprit mașina și a încercat să o ia la goană pe jos, dar n-a fost să fie. Tânărul a fost încătușat.

Și aici surpriză. Bărbatul era în stare de ebrietate, iar la stabilirea identității s-a mai constatat că este anunțat în căutare în raionul Strășeni, unde este cercetat penal  pentru răpirea unui automobil.  

În luna octombrie 2021, tânărul ar fi comis un furt în localitatea Vulcănești din raionul Nisporeni, iar ulterior a răpit un automobil din satul Lozova, Strășeni cu care a accidentat un microbuz pe o stradă din sectorul Centru, municipiul Chișinău. Acesta a fost cercetat penal pentru infracțiuni similare și pe teritoriul raionului Dubăsari.

Bărbatul are 24 de ani și este originar din raionul Dubăsari. Acum, adițional dosarului penal pe care îl are, va mai fi cercetat penal pentru conducerea automobilului în stare e ebrietate avansată și contravențional pentru neîndeplinirea indicației legale ale oamenilor legii.   

Bărbatul riscă să facă închisoare de ani de zile și să achite amenzi usturătoare pentru faptele sale.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram