Vine gerul! Meteorologii anunță înghețuri și temperaturi de până la -12 grade Celsius

10 ianuarie 2022, ora 12:56
Distribuie:

Vremea se răcește în toată țara. Meteorologii anunță temperaturi de până la -12 grade, în timpul nopții, în nordul țării, iar în mijlocul săptămânii se așteaptă ninsori slabe.

Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra la nord, acestea vor oscila între 0 și -12 grade Celsius. Miercuri, joi și vineri, temperatura aerului va coborî, în timpul nopții, până la -11, -12 grade. Vremea se va reține rece cu cer variabil, ninsori slabe și presiune atmosferică predominant ridicată.

În centru, temperatura aerului va atinge maxime de +4 grade și minime de -11 grade. Joi, se prevăd a fi înghețuri cu ninsori slabe și presiunea atmosferică ridicată.

La sud, vineri, temperaturile vor coborî până la -10 grade Celsius, joi se prevăd ninsori, iar în weekend cerul va fi variabil.

Sâmbătă și duminică, temperaturile vor crește ușor și vor ajunge la +2...+4 grade. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram