social

Zăpada le-a dat bătăi de cap șoferilor și drumarilor. Ce spune Administrația de Stat a Drumurilor

27 decembrie 2021, ora 10:10
Distribuie:

Zăpada le-a dat bătăi de cap șoferilor, dar și drumarilor care nu au încetat lucrările de întreținere a drumurilor naționale. Potrivit reprezentanților Administrației Drumurilor de Stat  în zonele Nord, Centru, și Sud s-au efectuat lucrări de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului. 

Astfel, pentru curățarea drumurilor au fost antrenate: 157 de utilaje speciale. Peste 2215 tone de  material antiderapant a fost împrăștiat pe drumurile din țară, iar 237 de muncitori rutieri au fost implicați în proces. 

În prezent, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri naționale. Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătoriii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare privind echiparea autovehiculelor cu pneuri corespunzătoare și adaptarea regimului de viteză la condiţiile de circulație pe timp de iarnă. În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram