social

Zeci de autovehicule, inclusiv ambulanțe, blocate în nămeți. A fost nevoie de intervenția salvatorilor

29 decembrie 2021, ora 14:08
Distribuie:

În ultimele 24 de ore salvatorii au intervenit pentru deblocarea de pe trasee a treizeci de autovehicule printre care ambulanțe, autocare dar și vehicule de tonaj. Șase autocamioane au fost tractate după ce acestea au rămas blocate pe strada Calea Ieșilor din capitală.  

Alte șapte camioane au fost deblocate de pe strada Calea Orheiului din Chișinău.

De intervenția salvatorilor a fost nevoie și în localitatea Semini, raionul Ungheni, după ce o ambulanță s-a împotmolit în zăpadă. O intervenție similară a avut loc și în localitatea Pănășești, raionul Strășeni.

Pentru acordarea asistenței oamenilor aflați în dificultate, IGSU a pus în aplicare autovehiculele șenilate. Acestea au reușit să ajungă în zone mai înzăpezite la două familii din localitatea Mîrzoaia, Nisporeni și Căușeni pentru a le oferi produse alimentare. Oamenii au fost vizitați și de asistenții sociali întrucât aceștia sunt în etate și aveau nevoie de suport.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, în misiuni de tractare, deblocare a mijloacelor de transport au fost antrenați 42 de salvatori cu 17 unități de tehnică.

Cetățenii, care se pomenesc in dificultate, sunt îndemnați să apeleze de urgență la serviciul 112.   

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram