Război în Ucraina, ziua 82: Atac la Odesa, mine pe plajă, sat dispărut, embargo din Germania și date despre Putin operat

social

10 troleibuze noi au fost puse în circulație pe străzile din Capitală. Pe ce rute vor circula

Foto: Facebook/ I. Ceban
05 mai 2022, ora 13:23
Distribuie:

10 troleibuze noi clasice AKSM, de ultima generație, fabricate la uzina „Belkommunmash” din Minsk și asamblate la Atelierul de reparații al Î.M. „Regia Transport Electric”, vor circula începând de joi, 5 mai, pe străzile municipiului Chișinău.

Unitățile de transport vor circula pe liniile nr. 4, 8, 12, 13, 21, 24, 25, 28 și au înlocuit alte 10 troleibuze care aveau termenul de exploatare depășit și nu corespundeau cerințelor tehnice. Costul unui troleibuz este de 165 mii euro.

Noile troleibuzele dispun de sistem de aer condiționat, sistem de supraveghere video interior / exterior, loc special amenajat pentru bagajul de mână, prize USB destinate călătorilor, pentru încărcarea dispozitivelor electronice, blocuri optice pe bază de LED, oglinzi dotate cu sistem de încălzire, rampă de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pe parcursul anului trecut, municipalitatea a pus pe linii 240 de unități de transport public, dintre care a asamblat sau procurat 82 de troleibuze noi și a achiziționat 100 de autobuze noi, inclusiv alte 58 de unități rulate, în beneficiul locuitorilor municipiului.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram