Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

social

9 mai altfel pentru simpatizanții ȘOR care au venit la marșul din Capitală: „Ne-am prăpădit de colectiv”

09 mai 2022, ora 16:33
Distribuie:

De 9 mai zeci de cetățeni din diferite raioane au venit în Capitală pentru a lua parte la marșul organizat. Printre participanți am întâlnit și cetățeni care ne-au mărturisit că au ajuns în municipiul Chișinău cu microbuzele organizate de către Partidul ȘOR.

De exemplu o doamnă s-a arătat foarte îngrijorată de faptul că în microbuz erau câteva persoane, iar la un moment dat au rămas doar trei persoane. Aceasta a mărturisit că este din Anenii Noi.

„Ne adresăm la Anenii Noi că noi ne-am prăpădit de colectiv. Noi suntem din Anenii Noi și suntem 12, dar am rămas numai trei, dar unde sunt ceilalți nu știm. Am venit organizat, am împrejurat toate satelepână a ajunge aici. Noi în Ciobanovca știm da aici nu știm. Cu organizația ȘOR am venit”, ne-a spus o participantă care ne-a mărturisit că a ajuns la Chișinău datorită unui reprezentant al partidului ȘOR.

Întrebată ce li s-a propus femeia, a declarat că nu îi trebuie nimic numai să ajungă acasă. O altă femeie ne-a mărturisti că organizatorii le-au promis concert.

O femeie din Soldănești ne-a povestit că a venit în Capitală cu autobuzele pentru a participa la paradă.

Întrebată dacă le-au promis bani pentru a lua parte la eveniment, femeia ne-a spus că nu știe, însă în anii precedenți se obișnuia.

„Și în ani am fost. Ne-au dus la Dumbrava, ne-au făcut masă, dar anul acesta nu știu”. A spus femeia.

„Am venit din raionul Șoldănești pentru că ne dorim să fim cu Dodon, nu am dorit cu Maia Sandu”.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent:t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram