Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și apelul solistului DDT

timp liber

A fost anunțată ordinea în care țările vor evolua în finala Eurovision 2022. Sub ce număr va răsuna melodia „Trenulețul”

13 mai 2022, ora 11:52
Distribuie:

A mai rămas o zi până la marea finală Eurovision Song Contest 2022. Celor 20 de semifinaliști li se vor alătura în ultima rundă a bătăliei, cele patru țări fondatoare (Marea Britanie, Franța, Spania și Germania) și țara gazdă (Italia). Organizatorii Eurovision Song Contest au anunțat ordinea în care vor evolua țările calificate în finala de sâmbătă, 14 mai. „Zdob și Zdub” și Frații Advahov vor urca în scenă sub numarul 19. 

Cei care vor deschide marele show de sâmbătă, sunt reprezentanții din Republica Cehă, iar România va urca în scenă sub numărul 2. Ucrainenii de la Kalush Orchestra vor evolua sub numărul 12. 

TV8.md reamintește că Trupa Zdob și Zdub și orchestra fraților Advahov au evoluat în prima semifinală sub numărul 9, iar datorită voturilor obținute, Republica Moldova s-a calificat în marea finală.

Potrivit caselor de pariuri, melodia Ucrainei continuă să fie printre favorite la câștigarea trofeului, iar pe locul doi se află Marea Britanie, urmată de Suedia și Italia.

Show-ul este prezentat de Laura Pausini, Alessandro Cattelan și Mika. Marea finală Eurovision 2022 va avea loc în data de 14 mai.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram