Război în Ucraina, ziua 92: Doi mercenari din grupul Wagner judecați la Kiev și cei 8.000 de ucraineni ținuți prizonieri

social

ASP reia procedura de recepționare a cererilor pentru perfectarea documentelor în regim de urgență

06 mai 2022, ora 11:07
Distribuie:

Agenția Servicii Publice (ASP) revine la regimul obișnuit de perfectare a documentelor în regim de urgență. Astfel, începând cu data de 10 mai, toate subdiviziunile teritoriale ale instituției vor recepționa cererile de perfectare a buletinelor de identitate, a pașapoartelor, a permiselor de conducere și a certificatelor de înmatriculare pentru vehicule, în regim de urgență.

Totodată, ASP a ținut să precizeze că cetățenii care doresc să-și perfecteze actele (în ziua adresării; în termenii de o zi, 5, 10, și 20 zile lucrătoare) se pot programa online pe site-ul www.asp.gov.md, ori se pot adresa direct la centrele multifuncționale/secţiile înmatriculare a transportului şi calificare a conducătorilor auto pentru depunerea cererilor, conform rândului viu.

TV8.md reamintește că ASP a anunțat anterior că, începând cu data de 4 mai va sista procedura de recepționare a cererilor pentru perfectarea documentelor în regim de urgență. ASP invoca motive tehnice și precizase că procedura va fi reluată din data de 11 mai.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram