Război în Ucraina, ziua 82: Atac la Odesa, mine pe plajă, sat dispărut, embargo din Germania și date despre Putin operat

social

Bărbat din Călărași, găsit strangulat de un nuc din grădină: Se afla la evidența psihiatrului

11 mai 2022, ora 11:43
Distribuie:

Un bărbat de 50 de ani, din Călărași, a fost găsit strangulat de un nuc din grădină. Pe corpul victimei oamenii legii nu au observat careva semne de moarte violentă, însă polițiștii au stabilit că bărbatul se afla la evidența psihiatrului.

Tragedia a avut loc în data de 10 mai, într-o localitate din Călărași. Conform informațiilor oferite de ofițerul de presă al IGP Călărași, Cristina Vicol, polițiștii au stabilit că victima locuia de una singură și se afla la evidența medicului psihiatru. Din cauza bolii psihice de care suferea, oamenii legii susțin că s-ar fi strangulat fără a fi determinat de cineva. 

În cadrul cercetărilor și examinării vizuale, pe corpul neînsuflețit al bărbatului nu au fost observate careva semne de moarte violentă.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram