Război în Ucraina, ziua 82: Atac la Odesa, mine pe plajă, sat dispărut, embargo din Germania și date despre Putin operat

social

Cadavrul unui bărbat, găsit într-un apartament din Capitală: Era în stare de putrefacție

12 mai 2022, ora 10:51
Distribuie:

Într-un apartament de pe strada Mihail Sadoveanu din Chișinău, a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat de 47 de ani. Cadavrul se afla în stare de putrefacție și provoca un miros neplăcut în apartamentul vecin.

Conform informațiilor oferite de ofițerul de presă al IGP Chișinău, Natalia Stati, vecinii au contactat oamenii legii în data de 11 mai, deoarece au simțit un miros suspect ce venea din apartamentul vecin. Ajunși la fața locului, polițiștii au deschis ușa care era încuiată și au depistat trupul bărbatului.

De asemenea, la fața locului a fost solicitat și medicul legist, care nu a observat pe corpul bărbatului careva semne de moarte violentă. Ulterior, cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală (CML), pentru a putea fi stabilită cauza decesului.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragedia.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram