Război în Ucraina, ziua 83: Evacuare din Azovstal, atac la Zatoca, aderare la NATO, petrol mai scump și supărarea Rusiei

externe

Consilierul lui Zelenski explică marea greșeală a lui Putin, după 24 februarie: „El deja a pierdut totul”

05 mai 2022, ora 08:15
Distribuie:

Principala greșeală a lui Putin e că s-a născut, iar restul sunt consecințe. Declarația dură a fost făcută de consilierul prezidențial ucrainean Alexei Arestovici în cadrul emisiunii Alternativa de la TV8. Totodată, liderul de la Kremlin a fost descris drept „idiot pleșuv care a decis să-și arate mușchiul istoric”.

„Putin a gândit această istorioară ca pe faza supremă a carierei sale de 23 de ani și punct culminant al vieții sale: să întoarcă Ucraina în brațele imperiului rusesc renăscut. Putin a creat o situație în care nu conduce el, ci asistenții săi, care îi prezintă informația. Clasificarea oricărui șef sau politician e că poate crea canale alternative de informație”, susține Arestovici. 

Totodată, consilierul președintelui ucrainean consideră că liderul de la Kremlin este în fruntea unui regim autoritar care este rupt de realitate. 

„ Asta o arată faptul că acum zeci de ofițeri FSB sunt la închisoare pentru că au permis să fie aduse informații false, care au stat la baza planificării și au provocat catastrofa pentru Federația Rusă. Pentru că acolo va fi catastrofă”, a declarat Arestovici. 

Mai mult, consilierul ucrainean se arată sigură că, după acțiunile militare, regimul lui Putin nu va rezista în Rusia. 

„El deja a pierdut totul: a pierdut personal, a pierdut ca lider al Rusiei, ca figură care a inițiat această oroare istorică. Cred că trebuie să ajungă în Iad, unde îi vor cântări faptele odioase și vor considera pedeapsa ușoară. Și asta e tragedia sa personală. În calitate de psiholog îl compătimesc, dar drept ofițer superior voi face tot posibilul ca să fie înfrânt aici și să dispară ca figură politică”, a subliniat Arestovici.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Arestovici vorbește despre două noi „Bucea” în Ucraina: „Nu putem permite armatei ruse să rămână pe pământurile noastre”

04 mai 2022, 22:05

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram