Război în Ucraina, ziua 87: Răniți la Lozova, livrări de armament și costul unei zi de război pentru Rusia

externe

Directorul Mosfilm îi amenință cu lagărele de concentrare pe cei care condamnă războiul din Ucraina. „Nu vor fi cruțați”

Foto: moslenta.ru
04 mai 2022, ora 10:26
Distribuie:

Karen Șakhnazarov, regizor rus cu simpatii putiniste și director general al studioului „Mosfilm”, a făcut o declarație scandaloasă la postul TV Rossia-1, controlat de Kremlin. El i-a amenințat pe concetățenii „nepatrioți” care au condamnat deschis războiul sângeros din Ucraina cu lagăre de concentrare și sterilizare.

Un fragment din videoclip, în care realizatorul le promite „oponenților literei Z” – simbol al agresiunii ruse – o crudă „reeducare” a devenit virală și răspândită activ pe rețelele de socializare, scrie stiripesurse. Potrivit unei publicații moscovite, Șahnazarov a încercat să se justifice pentru cuvintele sale.

„Oponenții literei Z trebuie să înțeleagă că dacă se așteaptă să fie cruțați, se înșeală! Nu vor fi cruțați. Totul este foarte serios: lagăre de concentrare, reeducare... Sterilizare! Totul este foarte serios aici”, a spus directorul „Mosfilm”.

Karen Șakhnazarov este un susținător aprig al regimului lui Vladimir Putin, care a declarat public în repetate rânduri că sprijină invadarea Ucrainei de către armata Federației Ruse. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram