Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de default în Rusia, condiția Moscovei și apelul solistului DDT

social

Explozibile inactive, descoperite la memorialul „Eternitate” și doi provocatori în mulțime: Unul avea ouă, altul pietre

09 mai 2022, ora 15:05
Distribuie:

Oamenii legii susțin că au dat peste două obiecte suspecte pe teritoriul Complexului Memorial Eternitate. Obiectele, care se presupune că ar fi explozibile inactive, au fost descoperite în timpul verificărilor obișnuite ale poliției și SPPS, în perimetrul memorialului, înaintea depunerilor de flori. Informația a fost confirmată de șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu. 

„Poliția nu a fost sesizată în acest caz, activând măsurile de prevenire, firești activității pe care o realizăm, am realizat o serie de măsuri de prevenire, astfel au fost identificate unele obiecte suspecte în adiacentul zonei. Aceste obiecte erau inactive, dar fiind suspecte, poliția a reacționat, au fost ridicate, se află în proces de examinare și vom vedea rezultatele”, a spus Viorel Cernăuțeanu. 

Iar două persoane au încercat să se infiltreze în mulțime. „Una avea la el ouă, alta - pietre”, a declarat șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram