Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

social

/FOTO/ Atenție! Carne de pasăre, retrasă din comerț. Există risc de infectare cu salmonella. Ați procurat, returnați

05 mai 2022, ora 19:13
Distribuie:

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a inițiat procedura de retragere din rețeaua de comerț a unui lot de carne de pasăre în asortiment de la ÎM ,,PB-NORD” S.R.L, distribuitor - ETALONUS GRUP SRL. Există riscul de infectare cu salmonella.

S-a dispus, în mod urgent, retragerea lotului nominalizat din unitățile de comerț a produsului - carne de pasăre refrigerată, care expiră pe 9 mai 2022.

În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii din domeniul alimentar deținători ai produselor neconforme sunt obligați să le retragă de pe piață și să coopereze cu ANSA. Acțiunile sunt întreprinse pentru a evita și a reduce riscurile pentru sănătatea umană.

Operatorii din domeniul alimentar care dețin produse alimentare ce nu respectă reglementările și care nu vor retrage aceste produse de pe piață, pot răspunde în fața legii.

Persoanele care au achiziționat aceste produse sunt rugate să nu le consume și pot să le returneze magazinului de unde le-au procurat.

În cazul în care se depistează produse alimentare neconforme sau abateri de la prevederile legislației pentru protecția consumatorului, cetățenii sunt îndemnați să depună petiție la Agenție.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram