Război în Ucraina, ziua 83: Evacuare din Azovstal, atac la Zatoca, aderare la NATO, petrol mai scump și supărarea Rusiei

timp liber

/FOTO/ Cine e femeia care l-a însoțit pe Elon Musk la Met Gala 2022. Iubita Grimes nu și-a făcut apariția

03 mai 2022, ora 19:52
Distribuie:

Elon Musk nu a lipsit de la Met Gala 2022, eveniment care a avut loc pe 2 mai, la Muzeul Metropolitan de Artă din New York. La astfel de gale, omul de afaceri obișnuia să își facă apariția alături de iubita Grimes, însă acum a mers alături de o altă femeie importantă din viața lui, scrie Libertatea.

S-a aflat că femeia care a stat la brațul lui Elon Musk la Met Gala 2022 a fost chiar mama lui. Maye Musk are 74 de ani și este de profesie fotomodel. La eveniment, ea a îmbrăcat o rochie din catifea, creată de casa de modă Dior, la care a asortat bijuterii Chopard. 

Maye Musk lucrează ca model încă de la vârsta de 15 ani și continuă să profeseze în acest domeniu și acum. 

În ceea ce îl privește pe Elon Musk și ținuta lui, celebrul om de afaceri a declarat că a încercat să respecte dress code-ul evenimentului, „dress tie”. A îmbrăcat un costum negru, la care a asortat o cămașă albă și papion alb. 

Prima apariție, după ce a cumpărat Twitter 

Cel mai bogat om din lume a cumpărat rețeaua de socializare care are 217 milioane de utilizatori, după mai multe săptămâni de când și-a anunțat intenția. Tranzacția a fost încheiată pentru suma de 44 de miliarde de dolari. 

Musk a precizat că scopul achiziției este „libertatea de exprimare”, văzută ca fundație a democrației. Miliardarul vrea să facă mai multe schimbări, printre care să limiteze la maximum moderarea postărilor. Twitter are 436 de milioane de utilizatori la nivel global. În 2021, compania a raportat un venit de 5,08 miliarde de dolari și o pierdere netă de 221 de milioane de dolari.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Gala Met 2022: Kim Kardashian a purtat una dintre rochiile celebrei Marilyn Monroe

03 mai 2022, 15:05

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram