Război în Ucraina, ziua 82: Atac la Odesa, mine pe plajă, sat dispărut, embargo din Germania și date despre Putin operat

social

/FOTO/ Noi explozii în Transnistria: 4 deflagrații au fost raportate în satul Voroncovo din raionul Râbnița

07 mai 2022, ora 09:59
Distribuie:

Noi explozii în stânga Nistrului. În satul Voroncovo, raionul Râbnița, s-au produs în această noapte patru deflagrații. Informația este confirmată de așa-zisului minister de interne din regiune.

Potrivit sursei citate, primele explozii s-au produs în seara zilei de 6 mai, în jurul orei 21:40, în apropiere de fostul aerodrom. Peste o oră, s-au produs alte explozii.

Potrivit specialiștilor, care lucrează la fața locului, la locul exploziilor s-au format cratere cu adâncimea de 1 metru.   

Potrivit presei din regiune, în localitatea care se află la 7 km distanță de granița cu Ucraina, ulterior, au fost observate „cel puțin două drone”.

Preliminar, se raportează că nu au fost înregistrate victime.

TV8.md amintește că, în seara zilei de 25 aprilie, la sediul așa-zisului MGB s-a produs o explozie, iar în ziua următoare, au fost aruncate în aer două antene de radiocomunicații din Maiac.

Pretinsele autorități de la Tiraspol au instituit cod roșu de pericol terorist și au declarat că urmele „atacurilor” din regiunea separatistă duc în Ucraina, cu scopul de a atrage Tiraspolul în conflictul dintre Rusia și Ucraina.

De cealaltă parte, Ministerul Apărării al Ucrainei a declarat că explozia din așa-zisul MGB este „o acțiune provocatoare organizată de serviciile speciale rusești”.

În cadrul unei conferințe de vineri, 6 mai, liderul separatist al regiunii a declarat că alerta de codul roșu de pericol terorist ar putea fi prelungit în Transnistria și după date  de 10 mai, „în funcție de situație”. 

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram