Război în Ucraina, ziua 87: Răniți la Lozova, livrări de armament și costul unei zi de război pentru Rusia

externe

/FOTO/ Un bărbat din Thailanda a locuit cu cadavrul soției sale timp de 21 de ani: „N-am putut accepta pierderea”

14 mai 2022, ora 18:22
Distribuie:

Ceea ce sună ca un film de groază este, de fapt, o poveste de dragoste fără sfârșit. Fostul ofițer Chan Chanwatcharakarn, 72 de ani, nu a suportat să fie despărțit de iubirea vieții lui. Intenționa să rămână cu cadavrul soției sale până la moartea lui. Povestea a fost publicată, pe Facebook, de o fundație thailandeză, potrivit Libertatea.

În 2001, soția lui Chan a murit din cauza unui anevrism cerebral. După decesul ei, bărbatul a adus trupul femeii la un templu din Nonthaburi pentru a fi îndeplinite ritualurile budiste. Cu toate acestea, fostul ofițer nu a incinerat trupul soției sale, „fiindcă nu am putut accepta pierderea”.

Chan a pus corpul fără viață într-un sicriu și l-a luat acasă, la Bangkok. Timp de 21 de ani, „i-am povestit despre problemele mele de parcă ar fi fost încă în viață”. 

În cele din urmă, bărbatul, care locuia într-o casă dărăpănată, din beton, a cerut ajutor la Fundația Petchkasem Krungthep, care a preluat sicriul. 

„Demonstrație de iubire eternă” 

Fundația l-a ajutat să organizeze o înmormântare, care a avut loc la un templu din Bangkok, la sfârșitul lunii aprilie. 

Omul și-a luat rămas bun de la partenera sa, după ce a păstrat rămășițele ei timp de mai bine de două decenii, ceea ce el a descris drept „o demonstrație a iubirii eterne”. 

Cenușa femeii a fost pusă într-o urnă, pe care Chan a spus că o va păstra până la moarte. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram