Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și apelul solistului DDT

externe

Jurnalistul de la canalele „Ucraina” și „Ucraina 24”, Aleksandr Makhov, a murit în urma bombardamentelor

04 mai 2022, ora 23:06
Distribuie:

Jurnalistul Aleksandr Mahov a fost ucis în urma bombardamentelor ocupanților ruși, a informat Ukraina Media Group, potrivit Interfax.

„Aleksandr Mahov a murit din cauza bombardamentelor ocupanților.  Aleksandr a lucrat mulți ani pe canalele Ucraina și Ukraina 24 și a acoperit evenimentele din prima linie. Aleksandr a servit în Forțele Armate ale Ucrainei”, a scris Ukraina 24 pe Telegram.

Mahov a fost singurul reprezentant al presei ucrainene la bordul avionului care a evacuat cetățeni ucraineni din orașul chinez Wuhan acoperit de coronavirus.

„Alexandr a numit o călătorie de afaceri în Antarctica în timpul unei pauze între munca de pe front o „mică vacanță”, a spus Mediagroup despre jurnalist.

Aleksandr Mahov este jurnalist, corespondent de război pentru canalul Ukraine 24 și știri Segodnya, dar și combatant. E și unul dintre jurnaliștii profesioniști care a arătat și a povestit despre evenimentele războiului. Alexandr a creat un număr mare de povești și a descris, de asemenea, ceea ce se întâmpla în război în podcastul Voenkor.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram