Război în Ucraina, ziua 92: Doi mercenari din grupul Wagner judecați la Kiev și cei 8.000 de ucraineni ținuți prizonieri

timp liber

Mărturia actriței Amber Heard în procesul de defăimare, intentat de Johnny Depp: M-a pălmuit peste față

05 mai 2022, ora 15:22
Distribuie:

Amber Heard a depus miercuri mărturie în procesul de defăimare intentat împotriva ei de fostul soţ Johnny Depp. Cu lacrimi în ochi, actrița a spus în fața instanței că Depp a lovit-o în mod repetat în timpul unei crize alimentate de droguri și alcool, relatează Libertatea.

Depp, 58 de ani, a dat-o în judecată pe Heard pentru calomnie după ce aceasta l-a acuzat, în timpul procesului de divorț din 2016, de violență domestică. Depp a depus în 19 aprilie mărturie și a spus că nu și-a lovit niciodată fosta soție. 

Actrița de 36 de ani a spus în fața instanței că începutul relaţiei lor, în 2011, a fost o perioadă „frumoasă şi stranie” şi că „se îndrăgostise nebuneşte” de Depp. Heard l-a descris pe Depp drept un bărbat orb de gelozie şi devenit violent din cauza drogurilor şi a alcoolului. 

„Abia îmi găsesc cuvintele pentru a descrie cât este de dureros, oribil pentru mine să fiu aici săptămâni întregi şi să retrăiesc totul”, a explicat Heard la începutul mărturiei. 

Actriţa a povestit că în timpul unui incident petrecut în 2013, actorul a pălmuit-o de trei ori după ce ea a râs de unul dintre tatuajele lui. 

„Am râs pentru că am crezut că glumește. Și m-a pălmuit peste față. M-am uitat la el râzând, crezând că va începe și el să râdă, să-mi spună că a fost o glumă. Dar nu a făcut-o. M-a pălmuit din nou. Nu voi uita niciodată”, a spus Heard.

Heard a mai spus că apoi Depp a început să plângă şi s-a aşezat în genunchi ca să-şi ceară iertare spunându-i că „a pus monstrul deoparte”. Actrița a adăugat că în zilele următoare Depp şi-a cerut iertare „de nenumărate ori”, spunându-i că „mai degrabă şi-ar tăia o mână decât să o mai lovească”. 

Depp a negat că incidentul a avut loc și a spus în propria sa mărturie că afirmația „nu a avut niciodată niciun sens” pentru el. 

Mărturia lui Amber Heard, care va continua joi, 5 mai, a fost foarte aşteptată în a 14-a zi a acestui proces ultramediatizat, transmis în direct de televiziune şi pe reţelele de socializare.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram