Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și apelul solistului DDT

timp liber

/VIDEO/ Moment emoționant într-un spital din Lvov: O asistentă, care și-a pierdut picioarele din cauza unei mine, s-a căsătorit

Foto: Captură ecran
03 mai 2022, ora 13:31
Distribuie:

Emoții de nedescris într-un spital din Lvov. Oxana și Victor au decis să se căsătorească chiar dacă războiul le-a dat lumea peste cap, iar mireasa a rămas fără picioare din cauza unei mine rusești. Povestea celor doi este însă una specială și impresionează până la lacrimi.

Povestea cuplului a fost făcută publică pe Facebook de Prima Asociație Medicală din Lvov, scrie Libertate.ro.

Cei doi se întorceau acasă, în regiunea Lugansk pe 27 martie când pe drum Oxana a călcat pe o mină lăsată în urmă de soldații ruși. Oxana a reușit să se întoarcă pentru a-l avertiza pe Victor, apoi mina a explodat. 

Bărbatul nu a fost rănit, însă Oxana și-a pierdut ambele picioare și aproape toate degetele de la mâna stângă. Femeia a primit primul ajutor la spitalul din oraș, unde a suferit patru operații. 

 În urmă cu o săptămână, ea a ajuns la spitalul din Lvov cu trenul de evacuare, acolo așteaptă protezele, pentru a putea merge din nou. În Lvov, Victor și Oxana au decis să își oficializeze relația. Au cumpărat verighete și au găsit o rochie albă pentru mireasă. Tortul a fost pregătit de voluntari. 

După ceremonie, nunta a fost sărbătorită în secția Centrului de Chirurgie. Primul dans al cuplului a fost postat pe Facebook a devenit viral pe internet, acolo unde internauții le-au urat de bine.

Sursa: Twitter/ NEXTA

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram