Război în Ucraina, ziua 83: Evacuare din Azovstal, atac la Zatoca, aderare la NATO, petrol mai scump și supărarea Rusiei

social

Nici măcar nu a apelat la piața neagră. Un moldovean și-a „fabricat” propriul permis de conducere

04 mai 2022, ora 13:11
Distribuie:

Nici măcar nu a apelat la serviciile de pe piața neagră. Un moldovean a decis că-și poate „meșteri” de unul singur un permis de conducere. Tânărul, însă, a fost prins și urmează să răspundă conform legii.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 3 mai, la punctul de trecere a frontierei Costești, în jurul orei 23:00. Moldoveanul, în vârstă de 32 de ani, s-a prezentat în calitate de pasager al cursei Moldova-Germania. 

Conform analizei de risc, polițiștii de frontieră au dispus verificări suplimentare asupra persoanei și a bagajelor acestuia.

În rezultatul verificărilor, a fost depistat un permis de conducere, cu semne vizibile de falsificare. Tânărul le-a declarat polițiștilor de frontieră că și-a „fabricat” permisul acasă, utilizând imprimanta personală. El a mai spus că urma să folosească documentul în Germania.

Tânărul, însă, nu a mai apucat să iasă din țară. El este cercetat penal pentru fals în acte oficiale.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram