Război în Ucraina, ziua 84: Atac la Odesa, evacuare din Azovstal, negocieri cu Rusia și primul proces pentru crime

social

Nu se mai perfectează acte în regim de urgență. ASP a sistat, pentru o săptămână, procedura de recepționare a cererilor

04 mai 2022, ora 12:31
Distribuie:

Începând de miercuri, 4 mai, Agenția Servicii Publice (ASP) a sistat procedura de recepționare a cererilor pentru perfectarea documentelor în regim de urgență. ASP invocă motive tehnice, iar procedura va fi reluată din data de 11 mai.

Respectiv, în această perioadă, nu vor mai fi primite cereri pentru perfectarea buletinelor de identitate, a pașapoartelor, a permiselor de conducere și a certificatelor de înmatriculare pentru vehicule, în regim de urgență – până la sfârșitul zilei depunerii cererii sau în decurs de o zi lucrătoare.  

Totodată, cetățenii care au depus cererile până pe data de 3 mai, își pot ridica documentele perfectate la centrele multifuncționale respective.

Persoanele care doresc să-și perfecteze actele în termen de 5, 10, și 20 de zile lucrătoare se pot programa online pe site-ul www.asp.gov.md, ori se pot adresa direct la centrele multifuncționale.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram