Război în Ucraina, ziua 92: Doi mercenari din grupul Wagner judecați la Kiev și cei 8.000 de ucraineni ținuți prizonieri

politic

/VIDEO/ Replici acide în Parlament! Carp către Tauber: „Mă frapează cum hoții pot da lecții de moralitate și de bărbăție”

Foto: TV8.md
12 mai 2022, ora 12:12
Distribuie:

Schimb de replici acide în Parlament. Spiritele s-au încins în timpul dezbaterii proiectului privind participarea unui contingent al Armatei Naționale în cadrul Forței Interimare a Națiunilor Unite în Liban. Deputata Partidului ȘOR, Marina Tauber, l-a luat peste picior pe deputatul PAS, Lilian Carp pe care l-a îndemnat ca împreună cu președintele Legislativului Igor Grosu să meargă ei în acel contingent.

„Domnule președinte nu am o întrebare, dar o propunere pentru dumneavoastră și pentru domnul Grosu. Avem impresia și senzația că cea mai bună fortificare a acestei inițiative ar fi să participați în acest cotingent. Cel puțin prestația dumneavoastră din ultimele zile în vestă și alte categorii a fost foarte serioasă, foarte utilă și ați arătat foarte solid. Credem că puteți fortifica cotingentul care d-voastră vreți să-l trimiteți în altă țară”, a declarat Marina Tauber.

Deputatul PAS, Lilian Carp, nu a ezitat și i-a dat repede replica deputatei fracțiunii Partidului Politic ȘOR.

„Doamna Tauber, eu cu certitudine pot merge acolo problema este cum în Republica Moldova hoții pot da lecții de moralitate și de bărbăție. Pe mine asta mă frapează cel mai mult. Mă frapează cum hoții care trebuie să stea la pușcărie se dau rotunzi pentru ridicarea imunității, hoții care au furat gările auto, Aeroportul sau miliardul din care s-au înfruptat să îți spună cum trebuie să prinzi hoții”, a declarat Carp.

„Eu înțeleg sarcasmul, dar vorba ceea: toate au o limită și un bun simț și dacă considerați că cu acest sarcasm și glumă vă pare că ați dat rotundă, să văd bărbăția celor care au pus mânuța și au furat cum vor sta la răcoare în 13”, a adăugat deputatul PAS, fiind urmat de un rând de aplauze din partea colegilor.

În replică, Tauber l-a întrebat de ce s-a supărat, pentru că propuneara este foarte serioasă. Moment în care președintele Parlamentului, Igor Grosu, a intervenit.

„Colegi vă rog, văd că unii sunt irascibili astăzi la cuvântul imunitate, pușcărie și alte lucruri. Haideți să vă calmați. Încetișor, toate la timpul lor”.

TV8.md reamintește că președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a mers într-o vizită de lucru la Kiev la începutul lunii mai. 

Anunțul a fost făcut de către deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Lilian Carp care se află împreună că președintele Legislativului în Ucraina.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent:t.me/tv8md

/FOTO/ Igor Grosu și Lilian Carp au mers într-o vizită de lucru la Kiev: Prima destinație, Bucea

04 mai 2022, 13:05

/FOTO/ Igor Grosu și Lilian Carp au mers într-o vizită de lucru la Kiev: Prima destinație, Bucea

04 mai 2022, 13:05

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram