Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

social

/VIDEO/ Șantaj cu o datorie inventată de 10.000 de lei: Momentul reținerii suspectului din Ceadîr-Lunga

11 mai 2022, ora 09:40
Distribuie:

Un bărbat de 32 de ani din Ceadîr-Lunga a fost reținut pentru șantajarea concubinului fostei soții. Bărbatul ar fi primit 10.000 de lei, în baza unei datorii inventate și amenințărilor cu moartea.

Învinuitul a primit banii în data de 8 mai. Concubinul l-a denunțat oamenilor legii, care au monitorizat transmiterea bunurilor bănești și l-au reținut pe făptaș în flagrant.

În toamna anului 2019, bărbatul de 32 de ani fusese condamnat de Judecătoria Comrat, sediul Vulcănești, pentru violență în familie. Atunci, învinuitul a pretins de la fosta soție să renunțe la divorț și la solicitarea achitării de către el a pensiei alimentare. Bărbatul a stropit cu benzină interiorul odăii casei în care dormeau cei doi copii ai cuplului (cu vârstele de șase luni și de un an și șase luni) și-i cerea soției satisfacerea condițiilor impuse, cu amenințarea că va da foc încăperii. 

După condamnarea care a urmat, cu executare condiționată, bărbatul a încălcat restricțiile impuse, iar în 2020 a fost condamnat din nou.

În data de 10 mai, procurorii au obținut în instanța de judecată plasarea bărbatului în arest preventiv pentru 30 de zile. În prezent, oamenii legii continuă investigațiile.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram