Război în Ucraina, ziua 92: Doi mercenari din grupul Wagner judecați la Kiev și cei 8.000 de ucraineni ținuți prizonieri

externe

Și-a cusut gura cu ață și a ieșit la protest: O femeie din Rusia a manifestat împotriva războiului din Ucraina

05 mai 2022, ora 15:15
Distribuie:

O femeie din Rusia a fost reținută după ce și-a cusut gura cu ață și a ieșit să protesteze de una singură împotriva războiului din Ucraina. Cazul a ajuns în opinia publică după ce pozele cu Nadejda au devenit virale pe internet.

Nadejda Sayfutdinova a fost reținută în Ekaterinburg, Rusia și dusă la o secție de poliție. Potrivit avocatului, inițial polițiștii ar fi vrut să o ducă pe activistă la un spital de psihiatrie, dar au eliberat-o în scur timp.

Cu toate acestea, potrivit sursei, femeia ar fi fost supusă violenței.

De la începutul războiului din Ucraina mii de ruși care au ieșit în stradă să își arate nemulțumirea față de așa-zisa „operațiune specială” declanșată de Vladimir Putin pe 24 februarie, în Kiev. Zeci de protestatari au fost arestați, bătuți și umiliți în plină stradă de forțele de opresiune dirijate de la Kremlin, scrie  newsweek.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram