Război în Ucraina, ziua 82: Atac la Odesa, mine pe plajă, sat dispărut, embargo din Germania și date despre Putin operat

social

Tragedie la Fălești: Trei bărbați au ars de vii după ce locuința în care se aflau a fost mistuită de flăcări

Foto: IGSU
03 mai 2022, ora 13:55
Distribuie:

Tragedie într-o localitate din raionul Fălești. Trei bărbați au murit după ce locuința în care se aflau a fost mistuită de flăcări. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de marți, 3 mai. Pentru a stinge focul, la fața locului au intervenit trei echipe de pomapieri și salvatori 

Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) precizează că au fost solictați pentru a interveni în jurul orei 04:37. 

„Ajunși la destinație, angajații IGSU au stabilit că întreaga locuință este cuprinsă de flăcări. În procesul de intervenție pompierii au depistat cadavrele a trei bărbați carbonizați. Incendiul a fost localizat la ora 05:40 și lichidat complet la ora 07:10”, potrivit unei note informative remise de IGSU.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului, precum și cauza decesului celor trei bărbați urmează a fi stabilită de către specialiști.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram