Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de default în Rusia, condiția Moscovei și apelul solistului DDT

social

Un copil de 3 ani a fost prins între blocurile a două transformatoare din Capitală. Acțiunea de salvare a durat o oră

04 mai 2022, ora 22:41
Distribuie:

Salvatorii IGSU au salvat, în seara zilei de 4 mai, un copil în vârstă de 3 ani care a fost prins între blocurile a două transformatoare și a rămas prins în dărâmăturile acestora.  

Cazul a avut loc într-o curte de pe bulevardul Traian 23/1 din municipiul Chișinău. 

Potrivit primelor informații, băiatul ar fi căzut de pe acoperiș în spațiul dintre cele două blocuri cu înălțimea de peste 5 metri. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:55. 

La fața locului au intervenit trei echipe de salvatori. Misiunea angajaților IGSU a fost una dificilă întrucât lățimea spațiului în care a căzut micuțul era de doar 20 de centimetri. Alpiniștii Inspectoratului au coborât între cele două blocuri și au efectuat acțiuni de descarcerare.

Salvatorii au avut nevoie de aproximativ o oră pentru a salva copilul. Pe parcursul operațiunii, pompierii au comunicat permanent cu copilul pentru ca acesta să nu fie panicat. La ora 21:09, micuțul a fost deblocat și transmis unui echipaj medical ajuns la fața locului. 

După primele investigații efectuate de medici, s-a stabilit că copilul nu a avut de suferit, iar viața acestuia este înafara oricărui pericol. La moment, micuțul este sub supravegherea părinților. 

Autoritățile vor investiga circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram