Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de default în Rusia, condiția Moscovei și apelul solistului DDT

social

Un moldovean și-a recuperat peste 82 000 de lei achitați pentru o vacanță în care nu a mai a plecat

13 mai 2022, ora 13:01
Distribuie:

Un moldovean a reușit să recupereze suma de 82 910 lei pe care o achitase anterior unei agenții de turism pentru un pachet turistic. Omul nu a mai plecat în vacanță, iar banii au fost recuperați doar după intervenția structurilor competente.

După ce a procurat pachetul turistic, care a costat 82 910 lei, bărbatul s-a îmbolnăvit și a negociat cu agenția o altă perioadă de călătorie. După care, biletele de zbor pentru perioada prestabilită au fost anulate, iar  din cauza anulării zborurilor din orașul Kiev a devenit imposibilă realizarea călătoriei.

Ulterior beneficiarul a depus o cerere și ba solicitat agentului economic să-i returneze banii achitați. Pentru că solicitarea nu i-a fost aprobată, el s-a adresat cu o reclamație la Agenția pentru Protecția Consumatorului.

Agentul economic vizat a fost somat să prezinte explicațiile de rigoare, după care a returnat beneficiarului toată suma achitată pentru vacanța eșuată.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram