Război în Ucraina, ziua 82: Atac la Odesa, mine pe plajă, sat dispărut, embargo din Germania și date despre Putin operat

comerciale

Victoriabank: O nouă superofertă la creditul imobiliar până pe 15 iunie 2022 (P)

12 mai 2022, ora 15:37
Distribuie:

Cu poftă de... Acasă, Victoriabank a pregătit o nouă superofertă – toți cei care au obosit să plătească lunar prețuri exorbitante pentru chirie și își doresc un spațiu doar al lor, care să le aparțină în totalitate și să le ofere senzația de căldură și confort, pot lua un credit imobiliar până pe 15 iunie 2022 și beneficia de premii cu multe zerouri:

  • Premiu garantat în valoare de 500 de puncte STAR
  • Tombolă cu 10 premii a câte 10 000 de lei fiecare
  • Premiile în valoare de 10 000 de lei vor fi transferate sub formă de puncte STAR pe contul câștigătorului până pe data de 22 iulie 2022. 

Cei care-și doresc să se mute „Acasă” sau poate să și-o transforme pe cea pe care o au deja pot profita de un credit imobiliar de până la 25 de ani în sumă de până la 100% din costul proiectului.

Toate detaliile despre creditul imobiliar de la Victoriabank pot fi găsite pe următorul link, iar cei care se decid să profite de ofertă pot solicita creditul online.

Condițiile de participare pot fi consultate în regulament, pe pagina promoției.

Nu renunța la vise, realizează-le împreună cu Victoriabank! 

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram