Război în Ucraina, ziua 87: Răniți la Lozova, livrări de armament și costul unei zi de război pentru Rusia

social

/VIDEO/ Ambasada Ucrainei despre parada lui Putin: „Criminali de război care n-au habar de onoare”

09 mai 2022, ora 12:15
Distribuie:

Ambasada Ucrainei în Republica Moldova a publicat un material video în care au fost montate imagini paralele cu parada de 9 mai de la Moscova și atrocitățile comise de soldații ruși în Ucraina.

„Cine sunt cei care mărșăluiesc în Piața Roșie”, se întreabă autorii clipului video. „Violatori de copii și femei. Soldații ruși nu sunt apărători, ei habar nu au de onoare”, urmează în răspuns.

Filmul prezintă imagini montate în paralel de la parada de 9 mai din Piața Roșie și distrugerile provocate de ruși pe teritoriul Ucrainei.

Imaginile cu soldații ruși, care mărșăluiesc țanțoș în centrul Moscovei sunt confruntate cu imaginile copiilor uciși în Ucraina.

Imaginile cu tehnica militară în Piața Roșie sunt confruntate cu blindatele rușilor distruse de Armata Ucrainei.

„Lumea astăzi vede foarte bine cine mărșăluiește Piața Roșie și care este adevărata esență a armatei ruse. Soldații ruși sunt criminali de război, care habar nu au de onoare. Violează și omoară barbar femei, copii și bătrâni, ba chiar și animale de companie. Armata rusă aruncă rachete peste cartierele rezidențiale, spitale și maternități, teatre și biblioteci. Soldații ruși jefuiesc și distrug orașele și satele ocupate temporar din Ucraina. Lumea nu va uita niciodată crimele Rusiei. Împreună vom opri Rusia”, se menționează în mesajul emis de Ambasada Ucrainei la Chișinău.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram