Război în Ucraina, ziua 87: Răniți la Lozova, livrări de armament și costul unei zi de război pentru Rusia

externe

/VIDEO/ Demență sau boala Parkinson? Filmările care arată că Vladimir Putin ar fi grav bolnav

07 mai 2022, ora 21:00
Distribuie:

În ultima perioadă, se intensifică zvonurile că liderul de la Kremlin ar fi bolnav. În presa internațională, unele voci speculează, că Vladimir Putin ar suferi de demență sau boala Parkinson, alții spun că ar avea cancer la glanda tiroidă sau probleme neurologice. Nimeni, însă, nu cunoaște exact, dacă Putin suferă într-adevăr de vreo maladie. Mai ales, că din spusele celui mai mare jucător de șah, Garry Kasparov, un opozant vehement al președintelui rus, acesta este cel mai bine păzit secret.

Potrivit The Sun, starea sănătății președintelui rus, de mult timp, este sursa unor speculații, serviciile secrete occidentale sugerând că Vladimir Putin ar avea probleme grave de sănătate. 

Liderul de la Kremlin ar putea suferi de  Parkinson, dar și de demență, în stadiu incipient, în timp ce paranoia și teama  sa față de trădători îl urmăresc permanent, cel puțin asta a declarat pentru publicația britanică un fost agent KGB, Boris Karpicikov, în vârstă de 62 de ani.

El vede literalmente pe toată lumea, inclusiv, pe cei din interiorul serviciilor de securitate rusești și chiar din cercul său apropiat, ca fiind ‘trădători’. Este atât de suspicios și atât de obsedat de ideile sale paranoice, încât poate fi comparat acum cu tiranul Stalin”

Iar jurnaliștii de la Proect Media ar fi făcut o investigație prin care susțin că Vladimir Putin ar putea suferi de cancer la glanda tiroidă, pentru că acesta ar fi fost însoțit permanent în deplasările sale de un medic specializat în acest domeniu. 

Despre faptul că ar avea probleme cu glanda tiroidă a vorbit și un medic pentru echipa Navalinîi Live. Acesta a spus că un simptom ar fi pierderea vocii, ceea ce s-ar fi observat de numărate ori în timpul delarațiilor lui Vladimir Putin.

”Cum a fost acută, așa și a rămas. Imi cer scuze! Dar problemele financiare acute există, vă rog, să țineți cont de acest aspect. În general vă atrag atenția.”

În plus, președintele rus pare umflat în zona feței și a gâtului în ultima vreme, iar aceasta ar sugera că el este sub un tratament cu steroizi, susține presa străină. 

Și faptul că, în ultima perioadă, Vladimir Putin a discutat cu oficialii ruși, dar mai ales străini la o masa lungă, care a stârnit haz pe rețelele sociale ar fi o dovadă în plus că acesta ar avea o sănătate precară, iar o eventuală infectare ar crea și mai multe probleme. 

O înregistrare publicată de Kremlin de la întâlnirea lui Putin cu ministrul rus al Apărării, în care președintele rus, se ține de masă, a întărit și mai mult teoriile despre o posibilă boală, scrie un post de televiziune ucrainean.

”Faptul că în timpul discuției, el se ținea cu mâna dreaptă de masă, 15 minute, este clar că el a ascuns, astfel, tremuratul. El știa că dacă își va ține mâna nu va tremura. În caz contrar, mâna ar putea să tremure, fără ca el chiar să-și dea seama.”

”Partea de jos a corpului, în special picioarele, nu i se supun. Nu este legat doar de Parkinson, dar este legat de preparatele puternice pe care el le bea. Cum se spune despre medicamente, tratează una, îmbolnăvesc alta.”

Sursele aceleiași publicații mai spun că în ultimi 5-7 ani, Vladimir Putin, în deplasările sale peste hotare, este însoțit de un grup de specialiști care nu-l scapă din ochi, având o misiune foarte importantă.

”S-a observat că, în timpul plecărilor peste hotare, după ce Putin merge la baie, un grup de persoane curăță absolut tot ce a lăsat el acolo. De ce? Pentru ca serviciile secrete occidentale să nu poată obține nicio informație despre sănătatea lui Putin. Deci există ceva care se ascunde. Anterior, acest grup nu-l însoțea pe Putin, deci, când avea o sănătate bună.”

Dacă suferă de vreo boală Vladimir Putin nu vom afla curând, spune Garry Kasparov, celebrul șahmatis rus și un opozant al lui Putin.

În ciuda tuturor zvonurilor, de nenumărate ori, inclusiv, acum o lună, secretarul de presă al liderului de la Kremlin, Dmitrii Peskov, a declarat că Putin este în stare “excelentă”, iar restul sunt minciuni.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram