Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de default în Rusia, condiția Moscovei și apelul solistului DDT

social

/VIDEO/ Doi bărbați, beți criță de Blajini, la ghidonul motocicletelor. „Am servit! Am mamă moartă, am tată mort”

03 mai 2022, ora 13:39
Distribuie:

Doi bărbați au fost prinși în acest weekend conducând în stare de ebrietate alcoolică, pe traseele din raionul Orhei. Cei doi, aflați la ghidonul unor motociclete, au fost trași pe dreapta în cadrul operațiunii #Motociclist. 

Primul caz a avut loc în 1 mai, în satul Pohrebeni. Un bărbat de 42 de ani a urcat pe un ciclomotor după ce a consumat alcool. Testul cu aparatul Drager a arătat că acesta avea o concentrație de 0.58 mg/l de alcool în aerul expirat. Bărbatul a fost amendat. 

Iar luni, 2 martie, a fost documentat un alt conducător auto. Acesta conducea o motocicletă pe străzile satului Noroceni, având o concentrație de 0.96 mg/l de alcool în aerul expirat. Motocicleta a fost dusă la parcarea specială, iar pe cazul dat a fost pornit un proces penal. 

Potrivit poliției, în perioada sărbătorilor Pascale polițiștii au documentat peste 8 mii de încălcări ale regulamentului circulației rutiere. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram