Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

externe

/VIDEO/ Moment emoționant în Parlamentul Ucrainei, unde Zelenski a vorbit pentru prima dată de la începerea războiului

03 mai 2022, ora 18:42
Distribuie:

​​Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a susținut marți, 3 mai, un discurs în Rada Supremă de la Kiev (parlamentul unicameral ucrainean), pentru prima dată de la declanșarea invaziei ruse, pe 24 februarie, transmite HotNews.

„Pe durata acestor aproape zece săptămâni, m-am adresat Camerei Comunelor, Congresului SUA, Parlamentului European, Bundestagului, Knessetului și multor altor parlamentari și legislative din diferite țări. Dar nu m-am adresat aleșilor poporului din Ucraina”, a spus Zelenski în discursul său.

„Și nu din lipsă de respect, am multă încredere în dvs. Sunteți aici. Și știți exact ce ni se întâmplă, ce se întâmplă în țara noastră. Suntem cu toții cetățeni ai acestei mari țări și știți exact ce aveți de făcut”, a continuat șeful statului ucrainean.

Prezența președintelui Volodimir Zelenski în Verhovna Rada (Rada Supremă) a fost aplaudată îndelung de parlamentarii ucraineni.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram