Război în Ucraina, ziua 92: Doi mercenari din grupul Wagner judecați la Kiev și cei 8.000 de ucraineni ținuți prizonieri

externe

/VIDEO/ Operații fără anestezie și oxigen la Azovstal. „Lumea privește situația ca pe un spectacol” 

12 mai 2022, ora 18:40
Distribuie:

Comandantul adjunct al Regimentului Azov, Sviatoslav Palamar, a declarat că soldații răniți din Azovstal sunt operați fără anestezie. Din păcate, răniții mor în fiecare zi din cauza lipsei de antibiotice, a altor medicamente necesare și a alimentelor, scrie ziare.com.

Într-un interviu exclusiv pentru Windows News, el a subliniat că Rusia continuă să arunce bombe asupra spitalului, în ciuda Convenției de la Geneva.

„Situația este grea pentru că nu avem antibiotice, nu avem analgezice. Operațiile se efectuează fără anestezie. Pur și simplu este necesar să se evacueze militarii care au astfel de răni. Pregătirile sunt în curs de desfășurare, dar nu știm când ne vom putea evacua efectiv răniții” a spus comandantul adjunct al Regimentului Azov.

El a adăugat că lumea privește situația din Azovstal ca pe un spectacol.

Toată lumea poate contribui la salvarea luptătorilor Azov semnând petiția privind eliberarea lor.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram