Război în Ucraina, ziua 92: Doi mercenari din grupul Wagner judecați la Kiev și cei 8.000 de ucraineni ținuți prizonieri

timp liber

/VIDEO/ Pasha Parfeni a lansat „Не стреляй”, o piesă care îndeamnă la pace. „Tragedia Ucrainei este și a mea”

06 mai 2022, ora 11:00
Distribuie:

Interpretul Pasha Parfeni își surprinde fanii cu o nouă piesă. De această dată, a lansat „Не стреляй”, o melodie în sprijinul poporului ucrainean, care îndeamnă la încetarea războiului.

„Astăzi, toată lume liberă se simte ucrainean. Astăzi, rădăcinile ucrainene sunt motiv de mândrie. Sunt mândru că bunica mea are origini ucrainene. Tragedia Ucrainei este și a mea personală”, a scris artistul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Melodia este însoțită și de un videoclip emoționant, în care interpretul cântă la pian într-un lan de rapiță. În videoclip apare și Cassandra, fetița actorilor Anatol Durbală și Olesea Sfeclă.

„La fiecare 7-8 ore, un copil din Ucraina moare din cauza războiului. La ce bun? Cum poate fi justificat ala ceva?”, a scris Pasha Parfeni. 

„Când a început acest război, în 24 februarie, era greu de crezut că asta chiar se întâmplă. În o singură zi, am început să prețuim cuvântul PACE. Nu ne venea să credem că crimele și teroarea au cuprins lumea. Li mai puțin ne venea să credeam că cei care justifică războiul - există”, a mai menționat Pasha în mesaj. 

Interpretul subliniază cu recunoștință faptul că în acest război, Ucraina apără și Republica Moldova. 

„Cum putem ajuta? Să nu tăcem! Să nu ne temem! Să ajutăm cum și cu ce putem. Împreună vom reuși!”, a mai spus cântărețul, mulțumind la final țării vecine în limba ucraineană. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram