Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

social

Au ținut două minore într-un apartament din Capitală: Trei tinere, condamnate pentru constrângere sexuală și șantaj

15 iunie 2022, ora 10:16
Distribuie:

Trei tinere au fost condamnate la închisoare pentru privațiune ilegală de libertate, acțiuni violente cu caracter sexual și șantaj. Două dintre inculpate pe un termen de șapte ani, iar cea de-a treia, pe un termen de nouă ani, urmate de stabilirea pedepsei complementare sub formă de amendă, în mărime de 850 de unități convenționale.

În octombrie 2018, cele trei tinere, prin constrângere fizică și psihică, aplicând forța fizică, au ținut forțat două minore într-un apartament din sectorul Rîșcani al Capitalei. Concomitent, victimele au fost constrânse de către inculpate la acțiuni sexuale cu caracter pervers, acțiuni care au fost filmate cu telefoanele mobile. 

Totodată, sub pretextul că cele două victime le-ar fi sustras din apartament suma de 450 de euro, tinerele le-au solicitat victimelor să-și apeleze telefonic rudele apropiate, ca acestea să aducă la adresa indicată suma de 450 de euro, în caz contrar nu le vor permite să iasă și nu le vor elibera din apartament.

Oamenii legii au precizat că în momentul săvârșirii acțiunii, două dintre inculpate erau minore, una având vârsta de 17 ani, iar cea de-a doua de 16 ani. În condițiile date, termenul închisorii s-a redus la jumătate. Cea de-a treia reținută acea vârsta de 25 de ani, aflându-se la evidența psihiatrică.

Victimele erau minore, una având vârsta de 17 ani, respectiv cea de-a doua de 14 ani.

În acest sens, s-a dispus încasarea sumei de 20.000 de lei de la fiecare dintre cele trei inculpate în contul părților vătămate, ca prejudiciu moral cauzat prin infracțiune. În privința inculpatelor a fost aplicată măsura preventivă sub formă de arest preventiv până la data intrării în vigoare a sentinței de condamnare.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram